Sista arbetsdagen

Fick lyckan att jobba med två fantastiska människor på min sista tur på SJ... vet inte när jag kommer tillbaka, så det var på både gott och ont man sa hejdå idag. Tack till Helen Svelander också som hjälpte mig med min handbagageväska.


glassade vid vattnet


finfint dagsverk

Till alla mina kollegor på SJ - jag kommer sakna er och jobbet galet mycket. Men jag kommer tillbaka, tro mig! Ni är bäst i världen, glöm aldrig det.

Kabinväska sökes!

Är det någon som kikat in som har lust att låna ut en bra handbagage-väska? Är helt tom på den punkten!

Den ska vara som störst 55x40x20 cm och gärna lätt i vikten.

The last gathering

 

Det är nu de sista mötena börjar med nära och kära. Började perfekt med en supermysig picknick i parken med världens goaste tjej Linda. Imorgon kör jag sista turen på SJ och sen är det bara två dagar kvar... Hur ska jag klara av att vara hemifrån så länge?

 

Ser fram emot middag hos mamma, valborg med Carrå, mys med boobie, stadsrunda med Bella&Milla, sista kram av pappa och förhoppningsvis lite gos med Tuva-lee och syster.

 

Nu ska jag packa lite till, kör på ungefär ett plagg om dan och har gjort det i två veckors tid. Sjukt svårt med endast 15 kg på 5 veckor, får köra en pricklista framöver. Godnatt!

Dop 24/4

Tänkte bjuda på en bild och ett klipp från dopet vi hade för Tuva-Lee i lördags. Det var jättevackert (av vad jag minns, var galet nervös). Enjoy!
Syster, jag, Tuva-Lee och Hans

Den bästa sångerskan som sjunger Hallelujah med omgjort text

Det var en otrolig ära att få vara gudmor/fadder åt min systerdotter, och även att få hålla henne under dopet. Jag skulle göra vad som helst för henne så jag tycker det var ett bra beslut av syster min och hasse!
Tack.

Stockholmsresa

Drog med mig min goda vän Matilda till Stockholm igår, hur mysigt som helst! Kom ner vid 2, ställde in oss på hotellet och begav oss mot gamla stan för att äta sushi. Det var kanske 20grader ute och strålande sol, perfekt!

Later on gick vi till en uteservering och tog oss varsin kall öl, kände lite att det här är livet. Mer av sånt! Måste säga att jag har världens bästa jobb som tågvärdinna, ute och reser nästan varje dag och får uppleva så mycket :)



Imorgon blir det åter igen en heldag i Stockholm, får hoppas på sol och fint väder!

Resan har börjat

Jag startade den här bloggen främst för att underrätta min familj om vad jag pysslar med när jag åker till Barcelona på reseledarutbildning. Sedan kom jag på att det finns så mycket mer att skriva om - utbildningen, jobbet, aktiviteter etc. Allt på resande fot.
Hoppas ni hänger med mig på mina resor framöver. Första stoppet - reseledarutbildning i Costa Brava, Spanien!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0