The team



Det är så sjukt att jag inte kommer få jobba med er länge till. Massa kärlek!

Bowlingmästareeeen

Jag älskar att hitta på saker med mitt team!
Igår var vi ut och bowlade i kremasti och avslutade dagen med massa mezes (tapas, förrätter) på grekiskt vis i en grekisk liten by. Huuuur mysigt som helst!
Behöver jag nämna att jag vann båda omgångarna? Och att mina kollegor nu är skyldig mig två drinkar? Ja, det tror jag! Tänkte på pappa då när jag strikade och grejade. Har nog fått mina expertkunskaper av honom i bowling
För inte är det mamma....tror jag.






Mums!

BÄSTA 20-ÅRSDAGEN NÅGONSIN

Tårar och skratt - så kan man förklara min dag
Det kändes verkligen att det var Min dag igår. Mina kollegor och alla runtomkring gjorde allt och lite till för att fira mig. Och såhär såg min dag ut:

Hade båttur under dagen där först alla sjung för mig på båten, sedan ringde syrran pappa och mamma - vilket gjorde att jag grät som ett barn. Sen lunchstoppet på i Stegna fick jag massa tomtebloss och godsaker och ännu en sång, fast denna gång på engelska. Kramar och pussar i massor fick jag också!

När jag kommer till kontoret är agenten och alla som jobbar där i full huggning med sång och tårta, vilken gjorde att mina ögon tårades ännu mer. Sedan blir jag inbjuden till Nina klockan 19.00 PRICK!

19.02, Matilda knackar på dörren och möts utav ett kolsvart rum med tre vackra tjejer som sjunger så fint och en liten bakelse med ett ljus på och efteråt champagne. Två önskningar idag och båda slog in! Fick dessutom en skitsnygg väska utav dom, se nedan!


De hade ingen nolla i Stegna, haha, så jag blev 2 år



Mer bilder kommer sen, ville bara visa vad gullig alla är!

Kvällen avslutades med god mat, många drinkar, mycket dans, mycket folk och en fylletatuering i min ära.. haha! På någon annans kropp givetvis. Det var trevligt att vara så lycklig :)

TEAM-dag!!

VILKEN HÄRLIG DAG
Jag och mina pinglor hade en team-dag i torsdags, kanske den bästa dagen någonsin här på Rhodos. Vi hade det superdupermysigt och så jäkla roligt!

Vi började dagen med en ridtur i bergen - äntligen fick man rida igen! Hade superfin utsikt och såå härligt att galoppera på stigarna där. Fick se massa snygga hästar och uppleva naturen på riktigt.
Sen gav vi oss iväg till en jättehärlig pool och åt god lunch, solade och badade. Efter det gick vi på fiskspa, när massa småfiskar äter upp död hud på fötterna..blä, men trevligt!

På kvällen sen åt vi på Greklands finaste restaurang och skrattade tills alla grät bort sin mascara. Áldrig har jag haft så roligt! Såna här dagar minns man för evigt. TACK söta flickor för det!











Fint på flygis!

Jag känner mig som en storasyster till mina nya kollegor Hanna och Carolina!
Eftersom det i princip bara är jag som lärt upp dom vill jag bara ta hand om dom. Mina små bebisar! Hade flygplatsen själv i onsdags så jag satte på Carolina uniformen så hon fick börja lite smått - och så stolt jag är över henne!

Se här vad vackra solguider vi är!



Leeeeedig lördag

Sådärja, äntligen en ledig dag efter 10 dagar - välbehövligt!
Nånting händer här på Rhodos. Det strejkas överallt: på hotell, taxin, båtar...och tycktes det ryktades om en flygstrejk i morgon? Det förstör så mycket, kan det inte bara vara fred på jorden! Eller så.

Igår kväll hade vi fancy middag med fördrink, förrätt, varmrätt, efterrätt och massa flaskor vin. Agenten tog ut oss på ett suuuperfint hotell med mat som smakar som himmelriket själv. Det var en perfekt start på en riktigt rolig utekväll. Längesedan man var ut och festade så jag och Nina körde järnet!


livemusik på colorado, sjukt bra!


lite häng med ving/spies-guider



Bra kväll! Helst om man har efterfest till klockan 5 på morgonen och bevittnar en bilkrock från balkongen den tiden. Allt kan hända och allt hände.

Ikväll blir det kinamat och bio med brudarna! HÖG mysfaktor på det.

Rhodos = Nya New York

Idag har vi utforskat våra internationella kunskaper...
... i Starbucks! Första gången någonsin för mig, så jag och mina två söta kollegor tog oss en trip till stan och fikade efter lite shopping. Det var sjuuukt gott och dit lär vi sannerligen gå igen. Däremot åt jag och Carolina en cheescake som vi nog kommer hålla oss mätta på en bra stund.

Ikväll blir det flygplats igen för att ta emot goa göteborgare!



Fridfull dag i Rhodos

Föreställ er detta, med inlevelse:
Tidig morgonsol, balkong högt uppe, havsutsikt, en kopp kaffe, svenskt knäckebröd, bra musik i lurarna, frisk doft från havet och en hel lördag framför en...

Så började jag min morgon idag. Mina kollegor är lediga så jag har en alldeles egen dag på kontoret, och med den starten kan det väl inte bli annat än bra? Jag känner mig så fridfull och fylld av lycka. Rhodos är vackert på morgonen innan allt vaknar till liv.

Efter detta, övergår kaffet till rött vin och morgonsol till solnedgång i sällskap av goda kollegor. Då ser det ut såhär från min balkong



Kan man klaga? Tror inte det.

Brända ögonlock och ensam igen

Jahapp, då var Marias vecka slut här på Rhodos.
Vad ska jag göra nu då? Även fast det har varit en helvetisk hektisk vecka har det varit så skönt att ha någon hemifrån som väntar på mig varje kväll. Tänkte fylla min tomma lucka idag med lite sällskap men det blev inställt...that sucks.

Dessutom är jag den enda som är ledig idag i och med Marias hemgång, så resten av brudarna är på flygis. Blir nog en filmkväll alene. Kul. Yes.

Bjuppar på lite mysiga bilder från gamla stan igår.



Födelsedagspresent!!

Igår kom det lite frisk Timrå-fläkt till min lägenhet!
Maria anlände inatt och det var så roligt att se någon hemifrån! Men inte bara det, hon hade även med sig presenter hemifrån till min födelsedag..

Så vi startade natten med att gråta, eller jag grät. Jag grät oavbrutet när jag läste det vackra brevet de hade skrivit till mig. Och halsbandet jag fick var så otroligt vackert. Lätt det mest värdefulla jag har just nu. Bilder säger mer än tusen ord, så..





TUSEN TACK. Jag saknar er så oerhört mycket.
RSS 2.0